Een optimale bescherming voor je investering

Je website onderhouden door het aanpassen van teksten en foto’s is één ding, achter de schermen moet er ook nog één en ander gebeuren. WordPress is een CMS dat regelmatig nieuwe updates krijgt. Dat kan gaan over het toevoegen van nieuwe features, het verbeteren van bepaalde toepassingen, maar ook over security updates. Om de up-time en de veiligheid van je website of webshop te garanderen, is het dus zeer belangrijk om deze (technische) updates zo snel mogelijk uit te voeren. Doe dit voor WordPress zelf, maar ook voor alle plug-ins en het theme dat je gebruikt. Je website onderhouden op technisch vlak vraagt extra tijd, maar is te belangrijk om niet te doen.

Waarom zou je de technische updates laten uitvoeren?

Ondertussen kennen we de knepen van het vak en weten we ook dat niet iedereen voldoende IT-kennis heeft om de technische updates zelf uit te voeren. Veel van onze klanten willen op twee oren kunnen slapen en zich geen zorgen maken over wat er achter de schermen gebeurt. Hun focus leggen ze liever op hun core-business. En terecht! Deze updates uitvoeren als “leek” kan je al behoorlijk wat tijd kosten. Loopt er iets fout tijdens een update, dan kan dit grote gevolgen hebben voor je website of webshop en ga je moeten uitzoeken wat de oorzaak was. Doe je ze niet en stel je ze (te lang) uit, dan loop je weer grote risico’s.

Vermijd stress en kopzorgen en laat ons zorgen voor het technische gedeelte van je website of webshop!

  • Geen zorgen meer over het technische gedeelte van je website of webshop. Is er toch een probleem, dan zorgen we voor een oplossing.

  • Komt er een melding van een belangrijke security update, dan wordt deze meteen uitgevoerd.

  • WordPress, plug-ins en je theme blijven up-to-date en zo ook optimaal beschermd tegen hackers.

  • Is het toch nodig, dan zetten we voor jou een recente back-up gratis terug en zien we dat alles perfect in orde is.

  • We zorgen ook nog voor enkele extra beveiligings- en optimalisatietools.

“Hou je website technisch up-to-date en verleng de levensduur van je website!”

Wil je ook zorgeloos verder? Neem dan zeker contact op.