Een webshop laten maken?

Zorg ervoor dat je je concurrenten voor bent. Als handelaar is het momenteel haast ondenkbaar om geen webshop te hebben. Zeker door de corona crisis hebben veel handelaars en bedrijven meer dan ooit beseft dat online aanwezigheid en verkoop de toekomst is. Webshops zijn momenteel niet meer exclusief voor de grote spelers, maar dankzij gebruiksvriendelijke en betaalbare technieken, zoals we die kennen binnen WordPress WooCommerce, is e-commerce ook toegankelijk voor de lokale handelaar of zelfstandige.

Waarom starten met een webshop

Online verkoop zit al verschillende jaren in de lift en neemt alsmaar toe. Jaarlijks zien we nog steeds een stijging van het aantal online aankopen. Waarom zou je vandaag nog starten met een webshop? De consument geeft online steeds meer en meer geld uit en daar kan ook jij voordeel uit halen met een eigen webshop. Zet online nieuwe bezoekers om naar klanten en zorg zo voor een grotere omzet. WooCommerce voorziet alle basisfuncties die nodig zijn en is makkelijk te voorzien van extra features.

Voor wie wil starten met online verkoop als verlengstuk van een fysieke winkel, of starters die enkel online gaan verkopen, is een webshop de ideale manier om succesvol te ondernemen. F&W-Design helpt jou mee met het ontwerp en de structuur van je webshop. Door onze kennis en knowhow, kunnen we een succesvolle en betaalbare webshop aanbieden. Alle technische instellingen overlopen we samen, om zo de juiste parameters in te stellen en we zorgen ook voor de nodige externe koppelingen.

Service en support komen bij ons nog altijd op de eerste plaats, daarvoor zijn we bekend. Buiten een gedreven opleiding voor het gebruik van je webshop, kan je steeds bellen of mailen wanneer er problemen of vragen zouden zijn. Je staat er nooit alleen voor!

Een webshop laten maken

Welke voordelen heeft een webshop?

Je bent voor iedereen altijd open, 24/7

Je shop heeft geen sluitingsuren, je bent op elk moment van de dag open. Ook buiten de normale openingsuren van je fysieke winkel, kan je gewoon verkopen. Je locatie of afstand is van geen belang, je bent voor iedereen altijd en overal bereikbaar. Je bent bijvoorbeeld ook bereikbaar voor mensen die zich fysiek gezien minder makkelijk kunnen verplaatsen. Met een fysieke winkel is de kans kleiner dat je verkoopt aan klanten uit steden of gemeenten die verderop liggen, of wanneer je er aan denkt om de buitenlandse markt aan te spreken.

Makkelijk en snel online betalen

Maak het jezelf en je klant makkelijk en zorg voor verschillende betaalmethodes waarbij de transacties vlot, snel en veilig verlopen. Verlies zelf geen tijd met het opvolgen van betalingen, maar zorg dat alles snel en automatisch verloopt. Ook voor je klant kan dit doorslaggevend zijn. De meest courante betaalmethodes zoals Bancontact, Mastercard, Paypal, Visa, iDEAL of KBC, zijn te integreren en je kiest zelf welke je wilt gebruiken. Hiervoor werken we als partner samen met de betaal service provider Mollie.

Alles in eigen beheer

Producten kan je zelf makkelijk en snel aanpassen of toevoegen aan je webshop. Je kan alles netjes onderverdelen in verschillende categorieën of je kan eigenschappen toevoegen zodat je een mooi overzicht houdt. Volg het koopgedrag van je klanten op en krijg zo een inzicht in hun aankoopbehoeften. Werd er iets gekocht in de webshop, dan krijg je telkens een e-mail van de bestelling. Volg bestellingen en verzendingen op, alles netjes binnen één portaal.

Vermijd tijdrovende administratie door verkoop via social media

Je hoort het wel al eens zeggen: “Ik verkoop mijn producten op social media, dan kost het mij helemaal niets!” Dat klopt, maar heb je je al afgevraagd hoe tijdrovend dit kan zijn? Hoe dikwijls wordt niet dezelfde vraag gesteld? Is die jas nog beschikbaar in die maat of kleur? Hoe kan ik betalen? Kan ik wat meer info krijgen? Het overzicht en de opvolging wanneer je iets post, is echt niet overzichtelijk. Bovendien neemt het over en weer sturen van berichten enorm veel tijd in beslag. Behoud zo maar eens het overzicht van vragen en antwoorden, als je op verschillende social media platformen zit. Om nog maar te zwijgen over de opvolging van betalingen!

Online verkopen kan dus een pak sneller én efficiënter verlopen met je eigen webshop. Geen heen en weer berichtjes of mails meer, de klant krijgt onmiddelijk te zien in welke maat en kleur iets beschikbaar is, welke leveringsmanieren er zijn en via welk systeem die kan betalen. Na een aankoop krijg je zelf één e-mail met daarin alle nodige info om de aankoop af te ronden. Makkelijk, toch?

 • Bepaal zelf de look en feel van je shop
 • Geen beperking in het aantal producten
 • Productuitvoering in één of meerdere variaties
 • Pas zelf inhoudelijk je producten aan, je bent van niemand anders afhankelijk
 • Product- en voorraadbeheer
 • Gebruik filters en categorieën
 • Automatische e-mailverwerking tijdens aankoop of afhandeling
 • Beheer van de e-mail sjablonen
 • Verschillende betaalopties (bancontact, paypal, kredietkaarten, iDeal,…)
 • Automatische berekening van verzendkosten
 • Overzichtelijk platform met alle verkoop statistieken
 • Klantendatabase
 • Verschillende btw tarieven instellen
 • Kortingsbonnen
 • SEO Geoptimaliseerd

“Start vandaag nog met je eigen webshop en online verkoop!”

Bereik je klanten, altijd en overal.