Garandeer je online vindbaarheid met professioneel webdesign

Slechts enkele seconden, zo lang zal het duren om bezoekers van je website of webshop te overtuigen om te blijven, of te vertrekken. Wil je makkelijk bereikbaar zijn? Streef je naar meer omzet en nieuwe klanten? Dan is een website of webshop een noodzakelijk basispakket voor elke onderneming. Online niet bereikbaar? Dan is de kans groot dat potentiële klanten al snel afhaken.

We starten elk project door vooral …. te luisteren. Wat is je doel? Wat wil je bereiken en hoe had je dat graag gezien? Samen bekijken we hoe we dit alles op een functionele, overzichtelijke en vooral budgetvriendelijk webdesign kunnen ontwikkelen.

Met het zeer gebruiksvriendelijke WordPress CMS, kan je zelf instaan voor het up-to-date houden van je website of webshop. Een goede uitgewerkte SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgt voor een optimale ranking in de zoekresultaten.

Zorg je zelf voor je teksten en foto’s? Of laat je dat aan ons over? Onze huisfotograaf en copywriter nemen het graag van jou over en bezorgen jou de perfecte tekst en afgewerkte foto.

Wat zijn de mogelijkheden voor het kiezen van de juiste geschikte domeinnaam en welke hosting past bij jouw project? Wat zijn je verwachtingen over het e-mail beheer? We bekijken de mogelijkheden van een eenvoudige opzet, tot een opzet met Office 365 en bieden jou een gepaste formule aan.

Kortom, je zit goed bij F&W-Design voor een totaalpakket, zonder zorgen. Onze websites en webshops zijn altijd 100% mobielvriendelijk.

WordPress Websites

Je wilt een nieuwe website laten maken? Of je oude website is dringend aan vervanging toe? We maken voor jou een WordPress website die super makkelijk is in gebruik én die je zelf kan onderhouden. Je nieuwe website is geoptimaliseerd voor Google en werkt perfect op elk schermformaat.

WooCommerce Webshops

Het is ondertussen duidelijk gebleken hoe belangrijk online verkoop kan zijn. Zorg dat je 24/7 bereikbaar bent en verhoog je online verkoop met een gemakkelijk te beheren webshop. Met een WooCommerce webshop hou je de touwtjes zelf in handen. F&W-Design helpt jou in het maken van de juiste keuzes.

Technische Ondersteuning

Zorg voor een optimale bescherming en voorkom zo dat je website of webshop gehackt wordt of niet meer werkt. Zelf geen tijd om voor deze noodzakelijke updates te zorgen? Dan zorgt F&W-Design voor het technische gedeelte en nemen we zo die stress uit je handen. Jouw focus gaat zo voor de volle 100% naar je core-business.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachine
optimalisatie (SEO)

Verbeter de zichtbaarheid van je website of webshop bij de organische zoekresultaten. Van bij de start van het bouwen van je website of webshop, houden we rekening met verschillende technische aspecten om de vindbaarheid te verbeteren. Streef naar die hogere score en dus ook naar meer potentiële klanten.

Mobielvriendelijke webdesign

We bezoeken websites en webshops meer en meer met smartphones en tablets. Dat is duidelijk merkbaar uit de toename van het mobiele dataverkeer van de afgelopen jaren. Reden te meer om ervoor te zorgen dat jouw website perfect weergegeven wordt én leesbaar is op alle schermformaten. Een mobielvriendelijke webdesign schakelt automatisch over naar de schermresolutie van het toestel waarmee je de website bekijkt. Bezorg je mobiele bezoekers een optimale surfervaring en vermijd zo dat ze anders vroegtijdig afhaken.

Betere zoekresultaten in Google

Momenteel hanteert Google de mobile-first indexering bij het crawlen van websites. Google zal dus websites of websitepagina’s met een mobielvriendelijke weergave hoger rangschikking bij de zoekresultaten. Is je website niet mobielvriendelijk, zal je minder zichtbaar zijn in de zoekresultaten.

“Websites bouwen is ons vak en daar zijn we sterk in”

Wil je meer online zichtbaarheid? Neem dan zeker contact op.